Eindsprint 2018

Voor Loon Lions staan er de komende week nog twee wedstrijden op het programma voor de winterstop aanbreekt.

 

Op woensdagavond 12 december wordt het gezellig in het Indoorcenrtum Landsmeer. Door een speling van het lot trof Loon Lions in de strijd om de Carla de Liefde Trofee, oftewel de nationale beker, het tweede team van de club.

 

Daarin bevinden zich de nodige jeugdspeelsters met landskampioensmedailles, maar ook veterane Molly McDowell, die nog altijd het winnen niet is verleerd. Dat belooft dus een fraaie game te worden, die altijd goed afloopt. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

 

Molly McDowell

 

Zaterdag komt vervolgens Jolly Jumpers op bezoek, op dit moment de hekkensluiter van de competitie. Als Loon Lions deze wedstrijd weet te winnen, blijven ze kansrijk in de dit jaar ongekend spannende race om de vier play-off-plaatsen. Deze wedstrijd begint op de gebruikelijke zaterdagse tijd van 19:30 uur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.