Zaterdag: bezoek van Amazone

Het afgelopen weekend lag de competitie even stil in verband met de verrichtingen van het Nederlands team, dat een mooie 87-83 overwinning op Bulgarije behaalde.

Het komend weekend gaan zowel de Elite A als de Elite B weer aan de bak. Loon Lions ontvangt zaterdagavond het Utrechtse Amazone, dat al twee wedstijden gespeeld heeft in de Elite B en verloor van zowel het CTO als Royal Eagles.

Wie naar de voorronde van de play-offs gaan, is in de Elite B allang duidelijk. De vier teams namen hun punten uit de eerste competitiehelft mee en Loon Lions en Royal Eagles hebben beide zestien punten verzameld, terwijl het CTO en Amazone tot nu toe blijven steken op vier punten.

In de Elite A is het een stuk spannender, met Dozy Den Helder en Solar-systemen Grasshoppers op 22 punten en Lekdetec en Renes Binnenland op 20.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
610