Aanstaande zaterdag: Royal Eagles

Aanstaande zaterdag ontvangt Loon Lions het Apeldoornse FSG/Royal Eagles. De Lions zijn er niet in geslaagd de Elite A te halen en zijn de komende twee maanden veroordeeld tot de Elite B, samen met het CTO, Amazone en Royal Eagles.

De twee teams die in deze poule als hoogste eindigen, spelen straks een ronde tegen de twee teams die in de Elite A op de derde en vierde plek eindigen. De inzet: twee plekken in de halve finale van de play-offs.

Het Apeldoornse team van coach Joost van Rangelrooij verzamelde tot nu toe slechts twee punten minder dan de Lions, dus de teams zijn redelijk aan elkaar gewaagd.

De wedstrijd begint om 19:30 uur. Om 17:00 uur spelen de mannen van Landslake Lions thuis tegen Lokomotief.

This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
616