Zaterdag: laatste thuiswedstrijd van het jaar

José, we gaan haar de komende tijd missen...

José, we gaan haar de komende tijd missen…

Zaterdagavond ontvangt Loon Lions hekkensluiter Amazone voor de laatste thuiswedstrijd van het jaar. Het Utrechtse team van coach Matilda Parmentier heeft nog geen wedstrijd gewonnen en heeft het moeilijk op dit moment.

Bij Loon Lions is de toestand trouwens ook niet onproblematisch, met knieblessures van José Verhulsdonck en Kim Hartman. José heeft haar voorste kruisband gescheurd, moet geopereerd en zal lange tijd uit de roulatie zijn. Kim zal in januari waarschijnlijk wel weer kunnen spelen.

Intussen blijven de Lions in de ranglijst lekker stijgen. Lintex Binnenland verloor twee keer achtereen, van Solar-systemen Grasshoppers en Lekdetec. Dat betekent dat de Lions nu opgerukt zijn naar de tweede plek, met twee punten meer dan Binnenland, Grasshoppers en Den Helder. Alle teams hebben nu 13 punten gespeeld.

Kom zaterdag allemaal langs voor de wedstrijd en om na afloop in de bar een vroeg kerstfeestje te vieren! De wedstrijd begint op 19:30 uur.