Woensdagavond in het ICL: Solar-systemen Grasshoppers

poster_loonlions_07-12-2016_web

Zondagavond boekte Loon Lions in Apeldoorn een 55-63 overwinning op Keus/Royal Eagles. Dat leverde twee punten op die de Lions een plek in de top vier bezorgden. Loon Lions heeft 14 punten uit 11 wedstrijden, net als Solar-systemen Grasshoppers, die op doelsaldo de derde plaats bezetten.

Woensdagavond wordt uitgemaakt wie derde en wie vierde staat. Den Helder is overigens ook nog in de race, met 14 punten uit 12 wedstrijden. De race om een Final Four-plek is dan ook nog niet gelopen, maar het is wel fijn dat Loon Lions na Grasshoppers in de tweede competitieronde alleen nog ontmoetingen heeft met Rotterdam en Amazone, de twee laagst gerangschikte teams.

De Final Four vindt overigens dit jaar niet voor Kerstmis plaats, maar begin januari.

De wedstrijd begint om 20:00 uur.