Vrijdagavond naar Katwijk

Aanstaande vrijdag speelt Loon Lions een uitwedstrijd tegen Solar-Systemen Grasshoppers in Katwijk. Wederom een belangrijke wedstrijd, want om de Final Four te bereiken zijn alle wedstrijden vanaf nu tot eind december van belang.

Omdat de thuiswedstrijd van Loon Lions tegen Grasshopesr niet door ging – deze is verzet naar 7 december – is dit de eerste ontmoeting van het seizoen tussen beide play off-finalisten. Grasshoppers staat er iets beter voor dan de Lions: één wedstrijd minder gespeeld en twee punten meer verzameld. Het gaat dus ergens om, aanstaande vrijdag.

Hopelijk zijn Charlotte, Fieke en Tanya vrijdag al voldoende bijgekomen van de wedstrijd die ze woensdag met het nationale team spelen tegen Estland.

De wedstrijd in Katwijk begint om 21:00 uur. De meeste Lions-fans weten de weg naar sporthal Cleyn Duin nog wel.