Van de pers

NOS

“De basketbalsters van Loon Lions hebben als eerste ploeg de finale van de play-offs in de eredivisie gehaald. Ze waren heer en meester in het vijfde en beslissende duel met Dozy in Den Helder: 70-45.”

ibasketball

“Een fantastisch resultaat voor Molly McDowell en haar kleine ploeg dames. De ervaren dames kregen van een aantal teams geen toestemming om deel te nemen aan de eredivisie, maar hebben vooralsnog een lange neus getrokken naar de andere ploegen en de besturen. Loon Lions staat in de finale!”

NBB

“De Lions wonnen de vijfde wedstrijd bij Dozy BV Den Helder overtuigend met 45-70.”

Noordhollands Dagblad editie Waterland

“Loon Lions veegt de vloer aan met Den Helder en staat ’gewoon’ in finale (…) de Landsmeerse formatie ging wervelend van start en eigenlijk was het duel na een kwart al geen wedstrijd meer. Er werd direct een gat geslagen en de thuisclub kreeg voor de rest van de avond een figurantenrol toebedeeld.”

Noordhollands Dagblad editie Den Helder

“In een andere hoek van de zaal verwerkte Janiek van Veen, moederziel alleen liggend op de grond met de benen loodrecht tegen de muur, huilend de teleurstelling. ,,Niemand was goed vanavond. Wij waren er niet klaar voor, zij wel. In dé beslissende wedstrijd. Terwijl we prima hebben getraind. Nu is het seizoen ineens over. En hebben we er in de laatste wedstrijd niet alles aan gedaan en dat doet zeer. Zij hebben meer ervaring, wij meer talent. Zij zijn niet beter dan wij. Alleen wij zijn individueel sterker en zij als team. Lions speelde vanavond echt met z’n vijven.’’”