Zaterdag naar Den Helder

Zaterdag reist Loon Lions naar Den Helder om het daar op te nemen tegen Dozy Den Helder. De wedstrijd is uiteraard belangrijk voor de eindrangschikking. Loon Lions staat op de eerste plaats met twee punten meer dan Dozy, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld.

Dozy moet behalve tegen Loon Lions nog tegen Solar-systemen Grasshoppers en het CTO. Loon Lions ontmoet na de wedstrijd tegen het Helderse team alleen nog Binnenland.

Van de drie onderlinge ontmoetingen eindigden de eerste twee in het voordeel van Den Helder. De laatste wedstrijd in Landsmeer wonnen de Lions.

Het zou zomaar kunnen dat voor het eerst in de geschiedenis van de Nederlandse eredivisie twee vrouwelijke hoofdcoaches de strijd aanbinden. Anna Vicenzetto en Molly McDowell hebben dan de primeur.

De wedstrijd in De Sportlaan te Den Helder begint zaterdagavond om 20 uur. Het nog wat gehandicapte Lions-team kan alle steun gebruiken. De bus uit Landsmeer vertrekt om 17:15 uur. Vrijwilligers rond het dames-1 team mogen gratis mee, overige supporters betalen 5 euro.

Anna Vicenzetto en Molly McDowell in 2009

Anna Vicenzetto en Molly McDowell in 2009