Zaterdag belangrijke wedstrijd tegen Dozy Den Helder

Een belangrijke wedstrijd, zaterdagmiddag. Met het laatste kwart van de competitie in zicht wordt de marge voor verandering steeds smaller.

Lintex Binnenland nam het afgelopen weekend – ook naar eigen zeggen – zichzelf hoogstwaarschijnlijk uit de playoff-race door een stevige nederlaag tegen Lekdetec te leiden. De ruimte tussen beide teams bedraagt nu 8 punten. Daarmee zijn de laatste vier (Loon Lions, Dozy Den Helder, Solar-systemen Grasshoppers en Lekdetec) met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid bekend; het gaat nu slechts nog om de volgorde.

Wat dat betreft kan er nog van alles gebeuren; de top-vier zit dicht bij elkaar. Dozy Den Helder – de tegenstander van zaterdag – verloor dit weekend van Solar-systemen Grasshoppers en staat nu in punten gerekend gelijk met Loon Lions aan kop, maar met één wedstrijd meer gespeeld.

Als Loon Lions zaterdag verliest, neemt Den Helder de koppositie weer over, maar heeft nog steeds een wedstrijd meer gespeeld. Winnen de Lions, dan slaan zij een klein gaatje en nemen ze nu echt de leiding.

Let op: de wedstrijd in het ICL begint zaterdag 13 februari niet op de gebruikelijke tijd, maar om 17:00 uur.

Poster_LoonLions_13-02-2015 600