Woensdag: thuis tegen het CTO

Poster_LoonLions_03_02_2016

Woensdagavond ontvangt Loon Lions het CTO voor een midweekse wedstrijd. Het talententeam van de NBB heeft dit seizoen nog niet veel gewonnen, maar heeft wel de halve finale van het bekertoernooi bereikt, net als Loon Lions. De beide competitiewedstrijden in het eerste gedeelte van het seizoen wonnen de Lions.

Het debuut van Molly McDowell als hoofdcoach van Loon Lions verliep zaterdag feestelijk. Lintex Binnenland werd verslagen, vooral door een goede verdediging. Laten we hopen dat deze lijn wordt voortgezet, te beginnen met vanavond.

Het is de tweede wedstrijd met Molly als coach en de eerste wedstrijd zonder Sanne van Dongen, die een reis van drie maanden door Zuid-Oost Azië aan het maken is.

De wedstrijd begint om 20:30 uur in het ICL.

Marlous Nieuwveen in de laatste thuiswedstrijd tegen het CTO

Marlous Nieuwveen in de laatste thuiswedstrijd tegen het CTO