Lions starten thuis-reeks met Lintex Binnenland

Voor Loon Lions is het competitieschema wat onregelmatig, dit jaar. Nadat we in december en januari de Lions om precies te zijn één keer zagen optreden in Landsmeer, volgen de komende vier weken vier thuiswedstrijden achter elkaar.

De reeks begint aanstaande zaterdag met een wedstrijd tegen Lintex Binnenland. Het team uit Barendrecht werd in de eerste helft van het seizoen geteisterd door blessures en maakte de slechtste competitiestart sinds jaren. In de ranglijst wist Binnenland alleen het CTO en Amazone achter zich te houden.

Zo langzamerhand is de ziekenboeg echter weer leeg gelopen en coach Joost van Rangelrooy en zijn team zijn bezig aan een indrukwekkende opmars. De tweede helft van de competitie startte met een reeks van drie overwinningen, waaronder twee op koplopers Dozy Den Helder en Solar-systemen Grasshoppers. Binnenland is op jacht naar een plek in de play-offs en is de nummer 4 Lekdetec op vier punten genaderd.

Of de Lions in staat zijn het ontketende topteam uit Barendrecht te weerstaan? We gaan het zien, aanstaande zaterdag in het ICL op de vertrouwde tijd van 19:30 uur.

José Verhulsdonck in de thuiswedstrijd tegen Binnenland op 18 oktober 2015

José Verhulsdonck in de thuiswedstrijd tegen Binnenland op 18 oktober 2015