Molly McDowell Landsmeerder van het jaar?

In Landsmeer wordt elk jaar de Landsmeerder van het jaar gekozen. In het lijstje van genomineerde Landsmeerders bevindt zich dit jaar ook Molly McDowell, die is voorgedragen omdat ze in 2015 een indrukwekkende carrière afsloot, waarin ze drie keer landskampioen werd, een aantal keren All Star en ook MVP.

Je kan wel zeggen dat Molly ertoe heeft bijgedragen dat het kleine dorp ten noorden van Amsterdam op de Nederlandse (basketball)kaart staat.

Vanaf 1 december kan er op de website van de Lokale Omroep Landsmeer gestemd worden. Dat kan zelfs een keer per 72 uur gebeuren. Laat dus iedereen (binnen en buiten Landsmeer) die Molly een warm hart toedraagt (en wie doet dat niet?) even naar http://lokaleomroeplandsmeer.nl/televisie/ gaan en een stem uitbrengen. En dan overmorgen weer, enzovoort, tot en met 30 december.

PageMolly