Zaterdag komt het CTO naar Landsmeer

Zaterdag ontvangt Loon Lions het CTO Amsterdam. Het talententeam van de NBB verzamelde tot nu toe niet meer dan twee punten uit zeven wedstrijden en deelt de laatste plaats met Amazone, dat het afgelopen weekend een eerste overwinning boekte – op het CTO.

Toch hadden de Lions het in hun uitwedstrijd tegen de jonge talenten niet gemakkelijk. Het bleef lang spannend en de uitslag van 68-77 toont uiteindelijk nog wat geflatteerd in Landsmeers voordeel.

Voor de Lions hangt veel af van de aanwezigheid van hun pointguard Tanya Bröring, die vermoedelijk niet meespeelt zaterdag. De international liep in de laatste wedstrijd van Oranje een schouderblessure op.

Daar staat tegenover dat Kim Hartman weer speelklaar is en ook José Verhulsdonck van de partij zal zijn.