Zaterdag: revanche op Den Helder?

Zaterdag reist Loon Lions naar het hoge noorden van de provincie Noord-Holland om het op te nemen tegen Dozy Den Helder.

Na jaren in de kelder van de VBL te hebben vertoeft, is de Helderse ploeg weer terug in de top, zo kunnen we na een kwartdeel van de competitie constateren. Het team van coach Robert Tinga doet het uitstekend en staat op een eerste plaats.

Loon Lions volgt met een gelijk aantal verliespunten. Het is op dit moment echter lastig om de reële volgorde in de ranglijst te bepalen, want het aantal wedstrijden dat de teams gespeeld hebben verschilt jammer genoeg nogal.

Hoe dan ook: Dozy Den Helder is het enige team waaraan de Lions tot nu toe punten verloren. De Lions trokken in eigen huis aan het kortste eind met 56-70. Zal Loon Lions in staat zijn om revanche te nemen?

We gaan het zien. De wedstrijd in de Sportlaan begint zaterdag om 20.00 uur.

Archieffoto van de thuiswedstrijd tegen Dozy Den Helder

Tanya Bröring op archieffoto (Anneke Wals) van de thuiswedstrijd tegen Dozy Den Helder