Midweeks naar Bemmel

Woensdag speelt Loon Lions alweer de laatste wedstrijd van de eerste competitieronde. De Lions reizen dan naar Bemmel voor een ontmoeting met landskampioen Lekdetec in hun nieuwe onderkomen, sporthal De Schaapskooi. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

Op dit moment delen Loon Lions, Lekdetec en Dozy Den Helder de eerste plek, met elk vier overwinningen en één nederlaag. Lekdetec en Loon Lions verloren beide van Den Helder, terwijl het Helderse team verloor van Solar Systemen Grasshoppers. Het lijkt allemaal dicht bij elkaar te zitten.

Toch heeft Lekdetec op papier het voordeel. Het team van coach Thijs Sloot is praktisch gelijk aan dat van vorig seizoen en is dus een uitstekend ingespeelde machine. Dat kan van Loon Lions – ondanks de opgaande lijn die er het afgelopen weekend in leek te zitten – nog niet gezegd worden.

Jill Bettonvil en assistent-coach Anouk Biesters

Jill Bettonvil en assistent-coach Anouk Biesters