Morgen wordt er ook nog geoefend

Je zou het bijna vergeten in alle Molly & Belinda-opwinding, maar morgen wordt er ook nog geoefend. Om 17 uur spelen de Lions thuis tegen BBZ Opladen, een team uit wat in Duitsland de 2.Bundesliga heet. De thuishal van de Duitse vrouwen ligt in Leverkusen, een stad in de buurt van Keulen, niet zover van de Nederlandse grens.

Beau Baars liep gisteren bij de training een lichte enkelblessure op en zal waarschijnlijk niet meespelen. “Misschien in geval van nood”, aldus de Landsmeerse schutter. “Mijn enkel is alleen nog dik en stijf, dus het valt gelukkig erg mee.”

Omdat Loon Lions op dit moment door allerhande blessures niet erg goed bezet is, heeft coach Rob Brand José Verhulsdonck gevraagd als gastspeelster. José speelde vroeger ook al in Landsmeer, maar beleefde haar eredivisie-hoogtijdagen aan het eind van het vorige decennium bij het Utrechtse Amazone.

Beau Baars

Beau Baars