Rob Brand nieuwe hoofdcoach Loon Lions

De vrouwen van Loon Lions worden het komend seizoen gecoacht door Rob Brand. Dat maakte manager Sabrina Oudkerk Pool vandaag bekend.

Rob Brand is geen onbekende in de vrouwen-eredivisie en brengt veel ervaring met zich mee. Hij begon in 1982 met coachen bij Crackerjacks in Amersfoort. Brand coachte sindsdien meer dan 800 wedstrijden. Onder meer was hij werkzaam bij Goba, Prisma College en New Stars (alle mannen U20 eredivisie), Amazone (vrouwen promotiedivisie) en Binnenland (vrouwen eredivisie). Tijdens zijn verblijf bij Binnenland werd Rob Brand in 2010 tot coach van het jaar gekozen.

Rob Brand is 53 jaar en woont in Vleuten. Hij studeerde wiskunde en is werkzaam als manager bij het Ministerie van Economische Zaken. In de sportwereld werkt Brand als docent voor de NBB en de NOCNSF, waar hij ook auditor is.

_DSC7652

Rob Brand als coach van Binnenland

Rob Brand als coach van Binnenland