Zaterdag: laatste beslissende wedstrijden

Zaterdag wacht ons de apotheose van het reguliere seizoen 2014-2015. Dan pas wordt duidelijk wie aan elkaar gekoppeld wordt in de halve finale play-offs. Zeker is dat Loon Lions of Lekdetec op de eerste of tweede plek zullen eindigen en Binnenland en het CTO op de derde of vierde plek.

Wat niemand te voren had kunnen bedenken, is dat beide paren in de laatste ronde onderling gaan uitmaken hoe dit gaat uitpakken. Lintex Binnenland ontmoet het CTO en Loon Lions treedt in Bemmel aan tegen Lekdetec.

In de strijd om de derde en vierde plek is het simpel: de winnaar eindigt als derde. In de andere wedstrijd moet Lekdetec met 23 punten verschil van de Lions winnen om als eerste te eindigen.

De wedstrijd in Bemmel begint om 20:45 uur en de wedstrijd in Rotterdam om 17:00 uur. De bus uit Landsmeer naar Bemmel vertrekt om 18 uur van het ICL.

Anouk Biesters

Anouk Biesters