Zaterdagavond: koploper Lekdetec in Landsmeer

Zaterdagavond ontvangt Loon Lions koploper Lekdetec uit Bemmel. Loon Lions leek na de winterstop aardig op weg naar herstel, met fraaie overwinningen op Binnenland en Grasshoppers. Een goed sluitende verdediging vormde de basis voor beide winstpartijen.

Afgelopen woensdag ging het echter onverwacht volkomen mis tegen het CTO. Dat de Lions 66 punten toestonden is niet uitzonderlijk slecht, maart dat ze er zelfs maar 46 scoorden vormde een triest dieptepunt in de recente geschiedenis.

Zaterdag zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden. Lekdetec liet sinds de winterstop geen steken vallen en staat met 26 punten uit 17 wedstrijden 4 punten voor op Loon Lions.

Dat kunnen er zaterdag dus 6 worden of 2. Dat maakt in de race om de beste play-off positie veel uit, dus de wedstrijd gaat ergens om.