Final Four!

It’s the most wonderful time of the year – en daaraan draagt het Final Four toernooi al jaren bij. Dit jaar weer eens in Landsmeer, wat niet alleen garant staat voor een gedegen organisatie, maar ook voor volop sfeer.

Naast Loon Lions (nr 2) treden aan: Lintex-Binnenland/Rotterdam (nr 4), Dozy Den Helder (nr 3) en Lekdetec (nr 1).

De nummers twee en drie starten vrijdag om 19:00 uur: Loon Lions tegen Dozy Den Helder. Tot nu toe wonnen de Lions van Den Helder in de competitie, maar gezien de vorm waarin de thuisploeg de laatste weken steekt, is dit geen garantie op een Landsmeerse doortocht naar de finale.

Om 21:00 uur treden Lekdetec en Lintex Binnenland aan. De landskampioen uit Rotterdam begon de competitie slecht, maar heeft zich intussen toch tussen de bovenste vier kunnen nestelen. Winterkampioen Lekdetec won beide wedstrijden van Binnenland en heeft in de eerste helft van de competitie geen vormverlies getoond, integendeel, dus het team uit Bemmel is favoriet in deze tweestrijd.

Lekdetec
Lions
dozy BV Den Helder 2014-2015
foto Binnenland