Zaterdag Lintex Binnenland Rotterdam

Aanstaande zaterdag ontvangt Loon Lions Lintex Binnenland Rotterdam.

Tot nu toe gaat het met de landskampioen niet zoals men het in Rotterdam gewend is. Binnenland won vijf uit negen wedstrijden, maar staat op dit moment toch op een derde plaats. Donderdag wonnen coach Joost van Rangelrooy en zijn team in een bloedspannende wedstrijd met 71-70 van Dozy Den Helder.

De vorige wedstrijd tussen Loon Lions en Binnenland was close. In Rotterdam was er een verlenging voor nodig om tot een 73-77 Landsmeerse overwinning te komen.Een extra tegenvaller voor Binnenland was dat Eline Kasius in deze wedstrijd haar knie verdraaide en dit seizoen vermoedelijk niet meer zal terugkeren. Na Leonie Kooij is zij de tweede Rotterdamse topspeelster die langdurig afwezig zal zijn door een blessure.

Loon Lions heeft intussen de vaste goede vorm nog niet te pakken. Na de fraaie wedstrijd tegen Lekdetec thuis volgden een superslechte wedstrijd in Bemmel en een matige vertoning in Den Helder.

De wedstrijd in het Landsmeerse Indoorcentrum begint om 19:30 uur.