Zaterdag: Lintex-Binnenland/Rotterdam

Aanstaande zaterdag neemt Loon Lions het op tegen rivaal Lintex-Binnenland/Rotterdam.

Lintex-Binnenland/Rotterdam won tot nu toe één wedstrijd, tegen Amazone. Daarvoor liet de landskampioen het liggen tegen Lekdetec in een nipt verlies: 84-86.

Vorig seizoen, play-off finale

Vorig seizoen, play-off finale

Gisteren verloor het team van coach Joost van Rangelrooij opnieuw nipt, nu in de marinestad van Dozy Den Helder. Het werd 63-61. Lintex-Binnenland/Rotterdam staat nu voor de opdracht van Loon Lions te winnen om niet in de staart van de ranglijst terecht te komen.

De wedstrijd begint zaterdag om 17:00 uur in het Topsportcentrum te Rotterdam. Omdat Feijenoord ook thuis speelt, wordt het misschien krap met parkeren. Loon Lions heeft van Binnenland 15 parkeerkaarten gekregen. Wie er een wil hebben, melde zich bij Sabrina Oudkerk Pool: Sabrina@skiindoor.nl. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Beter is het wellicht om met de bus mee te gaan. Deze vertrek vanaf het Indoorcentrum Landsmeer om 14:00 uur.

Zondag spelen de Lions een bekerwedstrijd in Hengelo om 18:30 uur. De bus vertrekt dan om 15:00 uur.