Club van 100

Op 11 oktober 19.30 uur is de eerste officiële competitiewedstrijd van de dames van Loon Lions thuis tegen Dozy BV Den Helder.

Als je lid wordt van de club van 100 steun je onze dames. Als tegenprestatie mag je met je favoriete speelster(s) op de foto. Ook ontvang je een teamfoto. Daarnaast ontvang je een seizoenkaart, wordt je naam vermeld op de website en kan je, mits er plek is, mee met de bus naar de uitwedstrijden.

De seizoenkaart geeft toegang tot alle thuiswedstrijden van de competitie, de beker, de play offs en de Final Four welke dit jaar in Landsmeer wordt gespeeld. Ook kun je tegen een gereduceerd tarief van € 50 een extra seizoenkaart kopen.

Stuur een mail voor 11 oktober naar kenwdebie@hetnet.nl en vermeld je naam en telefoonnummer. Op 11 oktober kun je dan de seizoenkaart(en) ophalen en mag je na de wedstrijd op de foto. De foto’s worden later per mail naar je toegestuurd evenals de niet opgehaalde seizoenkaarten.

Betaling kan op het banknummer van Stichting Topsport Basketball Landsmeer NL68 RABO 0393 6541 25 of op 11 oktober aan de kassa.