Will Loon Lions three-peat?

Ook de vierde wedstrijd in de serie tussen Binnenland en Lekdetec was buitengewoon spannend, maar uiteindelijk trokken de Rotterdamsen zaterdag in Bemmel aan het laatste eind met een 66-70 overwinning.

Dat betekent dat voor de derde achtereenvolgende keer Binnenland en Loon Lions in de finale staan. De beide vorige edities leverden mooie series op en het zou heel goed kunnen dat het dit seizoen weer zo wordt.

De best-of-seven serie begint aanstaande zaterdag 19 april in Landsmeer. Het team dat vier wedstrijden weet te winnen is landskampioen. Voor de Lions zou dat de derde keer op rij worden: een zogenaamde three-peat.

Het schema van de finale vindt u boven in de zwarte balk onder programma.

Maandag Tweede Paasdag vertrekt de bus uit Landsmeer om 14:30 uur.