De play-offs beginnen!

Woensdag beginnen de play-offs. Loon Lions ontvangt in eigen huis het CTO, dat op de vierde plek geëindigd is. De tweede ontmoeting vindt zaterdag opnieuw in Landsmeer plaats. De derde en de eventuele vierde wedstrijd spelen zich dan volgende week woensdag en zaterdag af in de Amsterdamse Sporthallen Zuid, waarop de best-of-five-serie eventueel besloten wordt in Landsmeer.

Dit seizoen kwamen Loon Lions en het CTO elkaar drie keer tegen, waarbij alle wedstrijden eindigden in een Landsmeerse overwinning. Maar de play-offs zijn andere koek natuurlijk en resultaten uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst.

In de andere serie nemen Binnenland en Lekdetec het tegen elkaar op. Dat zal gezien de onderlinge wedstrijden tot nu toe – inclusief de bekerfinale dit weekend – vermoedelijk en spannende serie worden.

De wedstrijd begint woensdag om 20:30 uur en zaterdag om 19:30 uur.

Voor de play-offs gelden in Landsneer de volgende entreeprijzen:

Volwassenen: 5 euro
Jeugd tot 16 jaar: 2,50 euro
Leden van de vereniging Landslake Lions: 2,50 euro
Jeugdleden van de vereniging Landslake Lions tot 16 jaar: 1 euro.

Verder geldt een speciale actie: word nu lid van de Club van 100 (seizoen 2014-2015) voor 125 euro, dan ontvang je als bonus een Loon Lions T-shirt en hoef je tijdens de play-offs 2014 geen entree te betalen.

De T-shirts zullen trouwens ook los in de verkoop gaan voor 15 euro.