Naar Bemmel

Zaterdag reist Loon Lions naar Bemmel voor de wedstrijd tegen Lekdetec.nl. Het team van coach Bart Sengers presteert tot nu toe goed. Met 14 punten uit 9 wedstrijden staat Lekdetec.nl op de eerste plaats in de competitie en heeft het zich eind februari ten koste van De Wit-Grasshoppers (65 – 63) geplaatst voor de bekerfinale.

Tot vorige week ging het met Loon Lions ook naar behoren. Maar toen ging het mis. Eerst was daar zaterdagavond de nederlaag in de reguliere competitie tegen De Wit-Grasshoppers en zakte het team van Ilija Bozovic terug naar de tweede plaats. En woensdag versperde Binnenland/Rotterdam in de halve finale om de Carla de Liefde Trofee na overtime de weg naar de bekerfinale.

Loon Lions wil aan deze mindere week definitief een eind maken en zal daarvoor in de wedstrijd tegen Lekdetec.nl alles uit de kast halen!

De wedstrijd wordt om 18.15 uur in sporthal De Bongerd gespeeld.

De EBS spelersbus vertrekt vanaf het parkeerterrein van het ICL om 15.15 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus zorg dat u op tijd bij de bus bent!