Woensdag de halve finale om de NBB beker!

Woensdag 5 maart speelt Loon Lions om 20.30 uur in het ICL het halve finale duel om de Carla de Liefde Trofee tegen Binnenland/Rotterdam.

Loon Lions is huidig bekerhouder en wil die titel graag op 29 maart in Wijchen prolongeren. Daarvoor zal eerst afgerekend moeten worden met Binnenland/Rotterdam. Dit zal geen makkelijke opgave zijn, want Binnenland/Rotterdam zal alles op alles zetten om niet voor de vierde keer door het Landsmeerse team op een nederlaag getrakteerd te worden.

Anderzijds zal Binnenland/Rotterdam een getergd Loon Lions treffen. Het team van Ilija Bozovic heeft na de verliespartij tegen De Wit-Grasshoppers van afgelopen zaterdag nog wat goed te maken. Tegenover zichzelf en het thuispubliek!

Voldoende ingrediënten dus voor een spannend bekerduel. Dit duel mag u niet missen!