Loon Lions maandag aan de bak na vrij weekend

Komend weekend hebben de vrouwen van Loon Lions vrij, maar maandagavond mogen ze in eigen huis aan de bak. Dan komt Dozy Den Helder op bezoek voor de kwartfinale van de Nederlandse beker.

Dozy Den Helder speelde tot nu toe één wedstrijd in de bekercompetitie, tegen Jolly Jumpers. De Lions wonnen van het CTO en Hoofddorp.

dozy

Het laatste treffen tussen Landsmeer vond plaats op 30 januari in Den Helder. Loon Lions wonnen toen met 63-77. De toen aangekondigde comeback van Demelza ten Caat bleek slechts een eenmalig optreden te betreffen. In plaats van Demelza is Francis Donders nu opgenomen in de gelederen van het Helderse team.

Lekdetec, Binnenland en De Wit Grasshoppers plaatsten zich al voor de halve finale. De winnaar van de wedstrijd van maandag komt uit tegen Binnenland in de halve finale. Lekdetec en Grasshoppers ontmoeten elkaar op 26 februari in de andere halve finale.

De wedstrijd begint aanstaande maandag om 21:00 uur.