Loon salarissoftware nieuwe hoofdsponsor Lions basketballvrouwen

Loon salarissoftware wordt de nieuwe hoofdsponsor voor de Lions basketballvrouwen uit Landsmeer. Het team gaat de Loon Lions heten. Loon salarissoftware is het meest verkochte salarispakket van Nederland en komt eveneens uit Landsmeer.

Directeur Frans Faber vertelt waarom Loon salarissoftware hoofdsponsor wordt: “Het vrouwenteam is het vlaggenschip van de Lions. Ze staan al jarenlang aan de Nederlandse top en zijn in het hele land bekend. Onze software wordt ook door heel Nederland verkocht, dus is sponsoring voor ons in die zin interessant. Verder is Lions een echte Landsmeerse club, met een gedegen organisatie erachter. Ons bedrijf komt uit dezelfde plaats en onze werknemers komen bijna allemaal uit Landsmeer of directe omgeving. Dat schept een band. Ook de maatschappelijke betrokkenheid van de Lions-vrouwen spreekt ons aan. Ze verrichten goed werk op scholen, zoals het geven van clinics.”

Ga naar de website van RoosRoos.nl met daar ook aandacht voor de dames van De Loon Lions.

Door de economische crisis liepen inkomsten van de Lions terug de laatste tijd en er leek zwaar weer op komst. Loon salarissoftware wilde dat onheil voorkomen. Faber daarover: “Het einde van Landsmeers bekendste sportteam, dat mag echt niet gebeuren, vinden wij. Ook daarom stappen we in de Loon Lions. Verder is het gewoon leuk om sporters te steunen. We zijn een sportief bedrijf en Loon sponsort al jaren diverse schaatsselecties en Atletiekclub Waterland. Nu komt basketball erbij. Een topploeg uit ons eigen dorp nog wel. Leuk toch?”

De hoofdsponsoring door Loon van de Lions-dames start per 2014. Het contract is in eerste instantie voor 3,5 jaar getekend. Hiermee komt een einde aan de maar liefst twaalf jaar trouwe en alom gewaardeerde hoofdsponsoring door bouwbedrijf ProBuild uit Purmerend. ProBuild blijft echter betrokken als subsponsor.


Kopie van Loon+Salarissoftware429