ProBuild bezoekt Amazone

Zaterdagmidag speelt ProBuild Lions in sporthal Nieuw Welgelegen te Utrecht tegen Amazone.

De Utrechtse vrouwen verzamelden tot nu toe twee punten uit zeven wedstrijden. In hun gelederen bevinden zich veterane Sharon Bos en Angela van der Pol, die beiden in Landsmeer speelden. Ook ex-Lekdetec-speelster Amanda van Huenen maakt deel uit van de formatie van coach Jan Koek.

Coach Ilija Bozvic is van plan om Anete Horelika, die kampt met knieproblemen, het komend weekend nog rust te geven.

Inmiddels is bekend geworden dat de Letse jeugdinternational Krista Brindisa in haar thuisland inmiddels is geopereerd aan haar kruisbanden en dit seizoen niet zal terugkeren bij ProBuild LIons. Tel daarbij op dat Tessa de Bie, Belinda Bos en Ayla Simdorn langdurig uitgeschakeld zijn en constateer dat coach ILija Bozvic een probleem heeft.

De wedstrijd begint om 14.00 uur.