Bc Apollo Vrouwen U20 terug op het veld

….En het is al weer even geleden dat we de meiden op het veld hebben gezien. De eerste competitiewedstrijd was op 20 september en aan die wedstrijd kleven wat vervelende herinneringen. Krista Bridina en Andrea Volkers raakten geblesseerd en zijn dat nog steeds. Bovendien ging de wedstrijd tegen Grasshoppers verloren.

Ondertussen speelde de concurrentie (Den Helder, Rent A Professional en Grasshoppers) al drie wedstrijden. Deze clubs wonnen drie keer zodat voor Apollo nu de achtervolging is begonnen.

Dit weekend is er meteen een leuke uitdaging. Tegenstander Cangeroes uit Utrecht speelde tot nu toe twee wedstrijden die beide werden gewonnen. Daarbij viel vooral de overwinning op Binnenland op. De Barendrechtse dames waren vorig seizoen lang in de race om een plek in de Final Four. Cangeroes won ook van Jolly Jumpers, vorig seizoen zelfs Final Four deelnemer.

De Apollomeiden moeten dus vol aan de bak.

De wedstrijd is zondag 13 oktober om 13.00 uur in de Apollohal.