BC Apollo vrouwen U20 beginnen aan play-offs

De play-offs staan op het punt van beginnen in de vrouwen U20 competitie. In de wedstrijdenreeks speelt Apollo tegen Eurosped en Grasshoppers speelt tegen Den Helder. Na het spelen van twee wedstrijden moeten de finalisten bekend zijn.

De eerste wedstrijd voor de meiden van Apollo is een thuiswedstrijd in het Indoorcentrum in Landsmeer op maandag 29 april. Deze bijzondere datum komt vooral door het drukke komende weekend voor de meeste speelsters. Er zijn rayonkampioenschappen U18, zowel in rayon Noord Holland als in Rayon Oost en wedstrijden van Probuild dames 1. Hierdoor kwam de U20 wedstrijd een beetje in de verdrukking. Gelukkig was er een uitwijkmogelijkheid, al moet Eurosped wel op een doordeweekse avond naar het westen van het land komen.

Er wacht beide teams een spannende wedstrijdreeks. In de competitie hebben de teams twee keer tegen elkaar gespeeld. De thuisspelende teams wonnen telkens en na verrekening van het doelsaldo van die wedstrijden blijft er precies één score ofwel twee punten in het voordeel van Eurosped over. Daarom heeft het Tubbergse team thuisvoordeel en is de return in het weekend van 4 en 5 mei in Tubbergen.

Eerste afspraak dus op maandagavond 29 april om 19.00 uur.