Woensdagavond game 2 in Landsmeer

Woensdagavond in Landsmeer de tweede wedstrijd uit de best-of-seven-serie van ProBuild Lions en Challenge Sports.

De Lions moeten zich herstellen van hun slechte optreden in game 1. Een kwart waarin de regerend landskampioen en bekerwinnaar maar twee punten scoort: het is nog nooit vertoond in Landsmeer. Molly McDowell die in de hele wedstrijd maar twee punten scoort: ook dat hebben we nog niet eerder gezien.

Kortom: een unieke wedstrijd, hopen we.

Coach Laki Lakner is niet van plan veel te veranderen aan de strijdwijze van de Lions. “We kwamen vrij en we namen geen slechte schoten”, aldus de coach. “Maar als 70% daarvan niet valt, dan wordt het lastig. Dat kun je wel eens hebben en ik verwacht niet dat het ons nog een keer overkomt. Niettemin is duidelijk dat Challenge Sports ook met de blessures die ze hebben een heel goed team is. We zullen geconcentreerd moeten zijn, hard werken en het gameplan volgen. Dan hebben we nog steeds een goede kans.”

De wedstrijd in het Indoorcentrum Landsmeer begint om 20 uur.