Zondagmiddag vierde wedstrijd

We hadden ‘m natuurlijk liever niet gehad, de vierde wedstrijd, maar aan de andere kant: de play-offs kunnen niet lang genoeg duren. De wedstrijd van woensdag was bijzonder: beide teams schoten ruim boven de 50% en kwamen tot een voor vrouwenbasketball zeldzaam hoge score.

Coach Laki Lakner vond het verlies geen ramp. “Het is al weer twee maanden geleden dat we voor het laatst een wedstrijd verloren, vroeg of laat loop je weer eens tegen een verlies aan.Lekdetec schoot extreem goed, wij ook. Maar aan de andere kant gaven wij ze ook alle ruimte om te schieten en te driven. Normaal gesproken winnen wij geen wedstrijden door meer punten te maken dan de tegenstander. Dat is ons spel niet. Wij winnen wedstrijden door de tegenstander minder punten toe te staan dan wij zelf maken. Kortom, we zullen zondag beter moeten verdedigen, als we willen winnen.”

De wedstrijd in sporthal De Bongerd begint zondag om 16 uur. De spelersbus vertrekt om 12:30 uur uit Landsmeer. Wie het eerst komt mag mee, tot de bus gevuld is.