BC Apollo vrouwen U20 uit naar Eurosped

De vrouwen van BC Apollo reizen naar Twente voor een wedstrijd tegen Eurosped in Tubbergen.

In deze wedstrijd staat de tweede plaats van BC Apollo op de ranglijst op het spel. Twee weken geleden kreeg Apollo deze tweede plaats in de schoot geworpen, toen Eurosped onverwacht van Almonte verloor. De Apollomeiden maakten dat weekend geen fout met een overwinning op Black Eagles. Hierdoor hebben zij een wedstrijd minder gespeeld en twee verliespunten minder dan het team uit Tubbergen.

In de ranglijst lijken beide teams min of meer zeker van een plek bij de Final Four. Grasshoppers staat nog altijd bovenaan en Binnenland en Den Helder zijn het nog altijd aan het uitvechten om de vierde plaats. Die strijd gebeurt met zes verliespunten meer dan Apollo.

De wedstrijd Eurosped – BC Apollo U20 begint zondag om 14.15 uur in Tubbergen.