BC Apollo vrouwen U20 toch nummer 2?

De dames van Probuild Lions spelen komend weekend een cruciale wedstrijd tegen Binnenland om de eerste plaats in de vrouwen eredivisie. Voor de meiden van de U20 van Apollo breekt ook een belangrijke periode aan waarin deelname aan de play-offs definitief veilig gesteld kan worden. Er zijn meerdere scenario’s te bedenken, maar een tweede plaats in de eindstand is voorlopig de meest realistische.

Het komende weekend wacht het eerste obstakel op weg naar die tweede plaats. In het Indoorcentrum in Landsmeer is Black Eagles de tegenstander. Het team uit Rosmalen heeft dit seizoen nog geen potten kunnen breken. Het team behaalde twee overwinningen tegen Oegstgeest en staat onderin de ranglijst. Dat neemt niet weg dat deze wedstrijd niet licht mag worden opgevat. Eerder in het seizoen verslikten de Apollodames zich in het laaggeklasseerde Almonte.

Coach Jesse Korf kan beschikken over een bijna fitte selectie. Tessa de Bie en Andrea Volkers zijn aan het terugkomen van blessures.

Gametime is zaterdag 09 maart om 13.00 uur in Landsmeer.