Toch nummer 1?

Zaterdag ontvangt ProBuild Lions bezoek uit Barendrecht: Challenge Sports Binnenland Rotterdam. Het wordt een belangrijke wedstrijd, want de eerste plaats staat op het spel.

Rond de jaarwisseling verwachtte niemand dat het nog spannend zou worden, toen Challenge Sports een voorsprong van 6 punten had genomen. Maar sindsdien liet de koploper toch wat steken vallen. Het laatste verlies kwam vorige week, toen Binnenland in eigen huis onverwacht na verlenging verloor van Lekdetec, dat vocht voor de vierde play-off-plek.

PB-Binnenland 9 maart 2012

Daardoor is ProBuild nu tot op twee punten genaderd. Wint Challenge Sports zaterdag, dan is de eerste plaats verzekerd voor het Rotterdams-Barendrechtse team. Wint ProBuild, dan staan de Lions bovenaan, want bij gelijke stand telt het aantal gewonnen onderlinge wedstrijden en die stand is op dit moment met 2-1 in het voordeel van de Lions.

Wat ProBuild dan nog wel moet doen, is de laatste competitiewedstrijd tegen De Wit Grasshoppers winnen, tenzij Binnenland zijn laatste wedstrijd van Den Helder verliest.

Kortom, alle reden om naar het Indoorcentrum Landsmeer te komen om de Lions aan te moedigen. Met de bekerfinale en de play-offs in zicht, is vanaf dit moment elke wedstrijd belangrijk.

De wedstrijd tegen Challenge Sports begint om 19:30 uur.

Probuild op rood-1