BC Apollo vrouwen U20 na lange pauze uit tegen Binnenland

In de afgelopen weken waren er weinig wedstrijden voor de vrouwen U20 van BC Apollo. Dat kwam gedeeltelijk door het oorspronkelijke competitieprogramma. Toen er ook nog een wedstrijd verschoven werd, viel er nog een extra vrij weekend. Al met al werd er drie weken niet gespeeld.

De vrije tijd werd gedeeltelijk gebruikt voor rust en recreatie. Daarnaast waren er ook nog wat dames die de vakantieperiode doorbrachten op de tafel bij de fysiotherapeut. Ondertussen werd natuurlijk ook wel doorgetraind en speelden diverse speelsters bij Probuild Lions mee. Het Apolloteam is bijna compleet.

In de tussentijd zat de concurrentie niet stil. Grasshoppers ging door met winnen en ook Eurosped maakte geen vergissingen. Hierdoor staat Apollo nog altijd stevig op de derde plaats, met nog altijd uitzicht op de tweede plaats.

Op vrijdagavond wordt de reis naar Barendrecht gemaakt voor een uitwedstrijd tegen Binnenland. En dat is meteen een tegenstander die in de afgelopen weken wel averij opliep. In de strijd om de vierde play-off plek ging een belangrijke wedstrijd tegen Den Helder verloren. Hierdoor is de strijd om de vierde plek weer wijd open en kan Binnenland zich geen nieuwe nederlaag permitteren.

De Apollodames fris en uitgerust tegen Binnenland met een duidelijke agenda, een belangrijke wedstrijd voor beide teams. De wedstrijd begint vrijdagavond om 20.30 in Sporthal De Driesprong in Barendrecht.