Zaterdag: bezoek van CTO

Zaterdagavond ontvangt ProBuild Lions het CTO in de eerste wedstrijd van de vierde competitieronde. Het talententeam van de NBB is dit seizoen een veel-geziene tegenstander van ProBuild. Naast de vier ontmoetingen in de reguliere competitie speelde ProBuild de Final Four-finale tegen het CTO en ook in de halve finale van de bekercompetitie is het team van coach Remy de Wit aan de Lions gekoppeld. Deze week werd bekend dat deze ontmoeting plaatsvindt op woensdag 27 februari, om 20 uur in de Sporthallen Zuid.

De Lions en het CTO speelden tot nu toe vier keer tegen elkaar en wonnen elk twee ontmoetingen. ProBuild verloor de Final Four finale na verlenging en trok in de daarop volgende competitiewedstrijd ook aan het kortste eind. Maar toen zaten de Lions dan ook in een overduidelijke dip, die nu tot het verleden lijkt te behoren.

We gaan zien wat het zaterdagavond wordt. ProBuild Lions ligt op koers voor de tweede plek, het CTO is in een spannende strijd gewikkeld met De Wit Grasshoppers en Lekdetec om de derde, vierde en vijfde plaats. Wie vijfde eindigt, doet niet mee aan de play-offs.