BC Apollo vrouwen U20 krabbelen op en ontmoeten Celeritas

De januarimaand was een maand van blessures voor het Apolloteam. Daarnaast waren er nog wat zieken ook. Helaas had dit ook gevolgen voor de resultaten van het team. Er werden twee nederlagen opgelopen. Vorige week pakte het team de opgaande lijn weer op met een overwinning op BC Shooters.

Gelukkig loopt de ziekenboeg langzaam maar zeker leeg en dat is maar goed ook. Dit weekend wacht een tegenstander van een ander kaliber. Celeritas uit Groningen heeft dit seizoen al laten zien een gevaarlijke tegenstander te zijn. Zo plaatste het team zich voor de finale van de NBB-beker o.a. door Apollo in de eerste ronde al uit te schakelen. Ook verderop in het toernooi werd een gerenommeerde tegenstander als Binnenland verslagen.

In de competitie versloegen de Groningse dames Eurosped en ook de ontmoeting tegen BC Apollo was erg spannend en werd pas in de slotseconden in Amsterdams/Landsmeers voordeel beslist. Toch is Celeritas in de competitie op achterstand gekomen o.a. door nederlagen tegen Lekdetec en Cangeroes.

De Groningers werken dit weekend een dubbelprogramma met veel reizen af. Zaterdag ontmoeten ze in Rosmalen de Black Eagles.

BC Apollo vrouwen U20 – Celeritas vrouwen U20 is zondag a.s. om 15.00 uur in het Indoorcentre in Landsmeer.