Kopzorgen voor coach vrouwen Apollo U20

Jesse Korf, coach van het vrouwen U20 team van BC Apollo, heeft momenteel grote zorgen. Belangrijkste vraag is niet hoe hij wedstrijden wint, welke plays hij zijn team moet bijbrengen of hoe hij zijn meiden gaat motiveren. Zijn grootste probleem is hoe hij aan fitte speelsters komt.
Afgelopen weekend telde de blessuremeter van zijn 11-koppige selectie maar liefst vier (basis)speelsters. Mede hierdoor ging de wedstrijd tegen Grasshoppers kansloos verloren. Bij de maandagtraining raakte alweer een speelster geblesseerd. Center Andrea Volkers is voorlopig uitgeschakeld met een enkelblessure. In de komende dagen moet blijken wie er alsnog fit genoeg bevonden wordt om in het weekend te kunnen spelen.
Tegenstander van dit weekend is BC Shooters. Het team uit Bunschoten is niet hoog geklasseerd in de rangschikking, maar heeft op een aantal momenten in het seizoen toch laten zien goed te kunnen basketballen. Belangrijkste succes was de bekerwinst op Eurosped in de eerste ronde van het bekertoernooi.
De wedstrijd is zaterdag 2 februari om 14.00 in Bunschoten