Dozy BV Den Helder, revanche?!

Zaterdagavond ontvangt ProBuild Lions het team van Dozy BV Den Helder. Het team van coach Frank de Wit verzamelde tot nu toe acht punten uit twaalf wedstrijden. Het Helderse team won twee keer van Lekdetec, een keer van het CTO en een keer van … jawel ProBuild Lions. Op 15 december werd het in Landsmeer 71 – 75. Grote kwelgeesten voor het toen hopeloos uit vorm zijnde ProBuild waren Maaike Klein (23 punten) en Randell van der Lee (21 punten, waaronder maar liefst 5 driepunters).

Het Landsmeerse team wil zich natuurlijk voor het trouwe thuispubliek revancheren met liefst flitsend basketbal.

Bij Den Helder is center Fieke Ligthart in de kerstperiode naar SV Halle Lions (Duitsland) vertrokken. Haar beoogde vervangster, de Amerikaanse April Bankston, kreeg van het UWV echter geen werkvergunning. Dit was even slikken, maar niemand minder dan Marloes Roetgerink was bereid de helpende hand te bieden.

Kortom: voldoende ingrediënten voor een mooie wedstrijd!

De wedstrijd begint om 19.30 uur in het ICL.