Streekderby in Hoofddorp voor vrouwen BC Apollo U20

Vorige week startte de tweede helft van het seizoen op een ijskoude manier. In het Indoorcentrum werden de dames verslagen door Almonte.

De dames krijgen de kans om de kachel wat hoger te draaien in een uitwedstrijd tegen Hoofddorp. Het is belangrijk om deze wedstrijd goed af te sluiten en te winnen. Niet alleen om bij te blijven in de race om de eerste plaats, maar vooral met het oog op de wedstrijd van het weekend van 26 januari. In dat weekend wordt de thuiswedstrijd tegen Grasshoppers gespeeld.

Het Apolloteam kampt met een aantal blessures. Vorige week werd Mirthe Meskers hard op haar hoofd geraakt en Tessa de Bie kampt met een voetblessure. Beide speelsters zijn waarschijnlijk niet beschikbaar op zaterdag.

Hoofddorp staat in de ranglijst op de 10e plaats, net als Celeritas en Cangeroes, maar met het minste doelsaldo.

De wedstrijd begint zaterdag 19 januari om 13.30 in het Spectrum in Hoofddorp