Laatste thuiswedstrijd BC Apollo vrouwen U20 tegen Lekdetec

De vrouwen van BC Apollo spelen de laatste thuiswedstrijd van 2012 in de Apollohal tegen Lekdetec. Met deze wedstrijd wordt eerste helft van het seizoen afgesloten. Tot nu toe is die eerste seizoenshelft prima verlopen voor de Amsterdams/Landsmeerse combinatie. Het is nu zaak om de boel ook goed af te ronden. De wedstrijd begint zondag 23 december om 16.00 uur.

Lekdetec is een lastige tegenstander. In het begin van het seizoen werden geen grote resultaten behaald, maar december was een goede maand voor het team. De afgelopen weken speelde het team tegen de top van de eredivisie . Er werd een kleine nederlaag geleden tegen Binnenland en nog vorige week werd Den Helder in Bemmel met 59-54 verslagen. In de ranglijst staat Lekdetec op de zevende plaats met 5 gewonnen wedstrijden.

Een andere interessante wedstrijd in de vrouwen U20 eredivisie van dit weekend is die tussen Grasshoppers en Binnenland. Deze wedstrijd is voor Apollo ook belangrijk in de Final Four race.

Frank Volkers

Last home game of 2012 for BC Apollo women U20 against Lekdetec

The women of BC Apollo play Lekdetec in their last home game of 2012 in the Apollo hall. This game is also the last game of the first half of the season. So far this first half of the season went really well for the combination team of BC Apollo and Probuild Lions, but the race is not over until it is over. Gametime is Sunday 23rd December at 16.00 CET .

Lekdetec is not an easy opponent. They started their season on a bad note, but December was a good month for them. They played some top teams of the women U20 eredivisie and lost small against Binnenland. but also beat Den Helder 59-54 last week. Lekdetec is seventh in the league table with five wins in eleven games.

Another interesting game will be the clash between Grasshoppers and Binnenland . The result of this game is important for the Final Four standings.

Frank Volkers