BC Apollo vrouwen U20 uit tegen Cangeroes op zaterdag

ApollovsDenHelder429De vrouwen van BC Apollo spelen dit weekend een uitwedstrijd in Utrecht tegen Cangeroes. De wedstrijd begint op zaterdag 15 december om 12.00 uur in sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht

Bij de research voor het schrijven van deze voorbeschouwing viel ons oog op de uitslagen van Cangeroes tot nu toe. Daarbij sprong een nederlaag van 67-23 tegen Den Helder afgelopen weekend in het oog. Nu is Den Helder verdedigend een goede ploeg, maar 23 punten in een eredivisiewedstrijd is wel aan de lage kant.

Kijkend naar de rest van de uitslagen van Cangeroes, blijkt dat het team een gevaarlijke ploeg kan zijn. Er werden weliswaar wisselende resultaten geboekt, maar tegen aansprekende tegenstanders als Binnenland en Eurosped werden slechts kleine nederlagen geleden. Het is zaak voor de Apollomeiden om bij de les te blijven en zich niet te laten verrassen.

Na de overwinning van Grasshoppers op Eurosped van afgelopen weekend, staat Apollo samen met Grasshoppers op de eerste plaats in de vrouwen eredivisie U20. Beide ploegen hebben tot nu toe een wedstrijd verloren, maar de Katwijkse ploeg heeft een beter doelsaldo.

FrApollovsDenHelder429Frank Volkers