Thuiswedstrijd op vrijdagavond voor BC Apollo vrouwen U20

Na de dubbelklus van vorig weekend, wacht de vrouwen U20 van BC Apollo nu een thuiswedstrijd in de Apollohal. Vrijdagavond 7 december om 20.00 uur is BV Oegstgeest de tegenstander. Hierbij moeten we het voorbehoud maken dat de weergoden meewerken en dat de wegen morgenavond redelijk te berijden zijn.

Oegstgeest heeft dit seizoen nog niet gewonnen en staat onderaan de ranglijst. Normaal gesproken mag Apollo tegen dit team geen fouten maken. De Apollomeiden zijn ondertussen bezig aan een winning-streak van zes competititiewedstrijden en zijn erop gebrand een zevende overwinning hieraan toe te voegen.

Een andere belangrijke wedstrijd van dit weekend is het duel tussen Eurosped Twente en Grasshoppers op zaterdagmiddag. Beide teams staan momenteel samen met Apollo op de eerste plaats. De verliezer van dit duel haakt voorlopig weer even af in de strijd om die eerste plaats.

Die strijd om de eerste plaats heeft nog een aanvullend interessant tintje gekregen. In de media verscheen deze week het bericht dat de belangrijkste speelster van het U20 team van Eurosped, Sharon Lammerink, vanaf 1 januari 2013 voor het senioren eredivisieteam van Lekdetec zal spelen. Voor het U20 team van Eurosped zal dat zeker een aderlating betekenen en wellicht zal de eredivisie onder 20 er wat anders uit komen te zien na de jaarwisseling.