BC Apollo vrouwen U20 op vrijdagavond

Het vrouwen U20 team van BC Apollo speelt deze week een thuiswedstrijd op vrijdagavond in de Apollohal in Amsterdam. Tegenstander is Binnenland uit Rotterdam.

De Apollodames waren het afgelopen weekend vrij, hoewel veel speelsters meespeelden bij Probuild Lions dames 1 en het promotiedivisieteam van BC Apollo.

De hele vrouwen U20 competitie lag stil in het bekerweekend, reden om even te kijken hoe de stand van zaken in de eredivisie momenteel is. Grasshoppers en Eurosped staan bovenaan, met Binnenland en Apollo op de hielen. In verliespunten staan deze vier teams gelijk, maar Grasshoppers en Eurosped hebben een wedstrijd meer gespeeld en gewonnen.

Binnenland deed twee weken geleden goede zaken door van Den Helder te winnen, een team dat ook nog in de race is voor een plaats bij de top-4. De Barendrechters leden pas één nederlaag, tegen Eurosped, en speelden verder tegen een aantal laag geklasseerde ploegen.

De wedstrijd van vrijdag is een rechtstreeks duel om voorlopig de derde plaats en begint om 20.00 uur.

Friday night game for BC Apollo women U20

BC Apollo women U20 play Binnenland in the Apollohal on Friday night this week.

The Apolloteam had no game last weekend as they were eliminated from the national cup earlier this season. A lot of players played a role in cup wins for Probuild Lions and the promotion division team of BC Apollo.

There were no games at all in the women U20 league last week, so we will update you on the current standings. Grasshoppers and Eurosped are top of the league with Binnenland and Apollo in hot pursuit. All four teams have just one loss, but Grasshoppers and Eurosped each played and won one more game than the other two teams.

Binnenland beat Den Helder two weeks ago. Despite the loss Den Helder is still very much in the race for a top-4 finish. The Binnenland team lost only once, against Eurosped, and beat some teams which may be found at the lower ranks in the league.

Friday’s game is a shootout for third place, gametime is 20.00 hrs CET .