BC Apollo vrouwen U20 beginnen aan een volgende opdracht

En die opdracht is overduidelijk. Er moet iets rechtgezet worden. Een aantal weken geleden werd in Groningen een kansloze nederlaag geleden tegen Celeritas Donar voor de beker. Datzelfde Celeritas is nu de tegenstander van de vrouwen U20 voor de competitie.

De Apollodames hebben niet al te lang nagenoten van hun prima overwinning op Eurosped en zijn snel met de voorbereiding op de wedstrijd van komend weekend begonnen.

De competitie in de U20 eredivisie is zoals eerder vermeld in onze verslagen erg spannend. Er zijn momenteel vijf koplopers : Eurosped en Grasshoppers hebben zes wedstrijden gespeeld en vijf wedstrijden gewonnen. Binnenland, Den Helder en BC Apollo hebben vijf wedstrijden gespeeld en vier wedstrijden gewonnen. Dit weekend spelen Den Helder en Binnenland tegen elkaar.

Ondertussen probeert Celeritas in de competitie aan te haken bij deze kopgroep van teams. Als ze daadwerkelijk willen mee gaan doen om de prijzen, zullen ze moeten winnen. Dat maakt de wedstrijd van komend weekend voor beide teams extra interessant. De wedstrijd begint op zondagmiddag om 14.00 uur in Groningen.

http://www.probuildlions.nl/wp-admin/post.php?post=4837&action=edit#edit_timestamp

New mission for BC Apollo women U20

And this new mission is crystal clear. The Apolloteam has to set things straight. A few weeks ago they played a cup game in Groningen and this game ended in a rout by Celeritas Donar. This week end the team from Groningen is the opponent again in a regular league game.

Although the victory against Eurosped of last weekend was a sweet one, the preparation for the upcoming weekend was started right after the weekend on Monday.

As mentioned in our earlier reports it is a very tight race in the women eredivisie under 20, with five teams in the lead with just one defeat. Eurosped and Grasshoppers won five games, Binnenland, Den Helder and BC Apollo won four games. This weekend Den Helder plays at Binnenland.

Meanwhile Celeritas tries to catch up with the top teams, so this weeks´ game against BC Apollo is an important one for them as well. Both teams need to win to get into or stay in the race respectively and that is what makes this game so interesting. Gametime is Sunday 11th November 14.00 hrs CET in Groningen.