BC Apollo vrouwen U20 speelt uit tegen Grasshoppers

Hoewel het nog vroeg in het seizoen is, heeft deze wedstrijd al na twee competitiewedstrijden een extra lading gekregen. BC Apollo is samen met Den Helder en Eurosped Twente lijstaanvoerder en nog zonder nederlagen. Grasshoppers is de regerend kampioen, maar werd vorige week in Den Helder op een 52-51 nederlaag getrakteerd. De ploeg uit Katwijk zal willen winnen om niet direct aansluiting te verliezen.

De kern van het Apollo U20 team is in prima stemming na hun bijdrage aan de overwinning van Probuild Lions in de Supercup van vorige week. Mirte Scheper raakte vorige week geblesseerd aan haar rug en lijkt niet te kunnen spelen.
Het wordt een latertje, want de wedstrijd is vrijdag 5 oktober om 21.00 uur in Katwijk.

BC Apollo women U20 at Grasshoppers

It is still early days in the season, but after the first two eredivisie U20 weekends this game is very interesting indeed. BC Apollo are joint unbeaten league leaders with Den Helder and Eurosped Twente. Grasshoppers are the 2011 champions, but were beaten 52-51 by Den Helder last week. The Katwijk team needs to win to remain in touch with the current league leaders.

The core of the Apollo U20 team is in an excellent mood after their contribution to the Probuild Lions victory in last week’s Supercup. Mirte Scheper suffered a back injury and is on the disabled list.

Night-cap game time is Friday 5th October 21.00 CET in Katwijk.

Auteur: Frank Volkers