Apollo maakt indruk tegen Shooters

Het U20-team van BC Apollo en ProBuild Lions oefende tegen BC Shooters en won afgetekend met 78-57. Het team van Jesse Korf maakte indruk door een hoog percentage geslaagde aanvallen.

Nina Burgert

Na het eerste kwart leidde Apollo met 24-14, dankzij onder meer 13 opeenvolgende punten van Delicia van West. In het tweede kwart gaf Apollo weer wat toe, waardoor Shooters met rust de achterstand verkleind had tot 34-27.

De derde periode was voor Tessa de Bie, die jumper naar jumper raak knalde en 16 punten in het kwart liet aantekenen. Dat bracht Apollo op een 60-43 voorsprong. De grootste marge (75-49) werd in de zevende minuut van de vierde periode op het bord gezet.

Delicia van West scoorde 20 punten, Tessa de Bie 18, Beau Baars 13 en Mirthe Meskers 12.

 

BC Apollo vs Shooters
This website stores some user agent data. These data are used to provide a more personalized experience and to track your whereabouts around our website in compliance with the European General Data Protection Regulation. If you decide to opt-out of any future tracking, a cookie will be set up in your browser to remember this choice for one year. I Agree, Deny
620